10-dagers Drømmetur 19. til 29.1.2018

For femte året ønsker vi 25 personer til 10-dagers Drømmetur fra fredag 19. til mandag 29. januar 2018. Turen inkluderer deltakelse i langdistanseløpene Dolomitenlauf og Marcialonga, tur til Anterselva og WC i skiskyting og 5-dagers opphold i skiparadiset Seiser Alm. Under oppholdet legger vi vekt på sosiale og sportslige aktiviteter. Deltakerne får utfordret seg selv gjennom to av verdens flotteste skirenn, samt teknikktrening i Seiser Alm. Søndag 21. januar opplever vi den fantastiske stemningen på skiskytterstadion under WC i Anterselva.  

Fra fredag 19. til søndag 21. januar bor vi i Lienz og deltar i Dolomitenlauf, Østerrikes største skievent og inngår i Worldloppet. Langdistanseløpet går i klassisk stil over 42 km (lørdag 20. januar), med start og mål i Obertilliach. Fra søndag 21. til fredag 26. januar bor vi på Hotel Bellavista i Seiser Alm, vinterparadiset som tilbyr flott natur og fantastiske langrennsløyper. Seiser Alm er kjent for å være stedet landslagene i langrenn drar på høydesamling før mesterskap. På veien fra Lienz til Seiser Alm besøker vi WC i skiskyting i Anterselva (søndag 21. januar). Her tilbringer vi dagen og opplever den fantastiske stemningen. Fredag 26. januar setter vi kursen mot Val di Fiemme og Hotel Los Andes før siste skirenn, Marcialonga (søndag 28.januar).

For femte året på rad arrangerer Nye Høyder 10-dagers Drømmetur. Under oppholdet i Seiser Alm blir det lagt vekt på sosiale skiturer og nettverksbygging. Deltakerne får tett oppfølging på skiteknikk og tilbakelagt mange km i flotte omgivelser. Kunnskap om trening, skismøring og kosthold ble delt mellom deltakere og dyktige reiseledere. Utbyttet deltakerne har hatt av 10-dagers Drømmeturene har vært svært god, og deltakerne sitter igjen med personlige rekorder i Marcialonga, ny kunnskap, nye sosiale bånd og en opplevelse for livet. 

Program:

Fredag 19. jan.: Fly fra Oslo til München og buss til Lienz. Middag ved ankomst. Smøring og forberedelse til Dolomitenlauf.

Lørdag 20. jan.: Dolomitenlauf 42 km eller 20 km klassisk. Start og mål i Obertillach. Afterski og middag på kvelden.

Søndag 21. jan.: Frokost og avreise til Seiser Alm og Hotel Bellavista.

På vei til Seiser Alm besøker vi WC i skiskyting i Anterselva.

Søndag 21. jan. – fredag 26. jan.: Her ligger vi i høydetrening i fantastisk natur med sol og flotte skiløyper i fem dager. I tillegg får deltakerne teknikktrening i løypa og gjennom filming av skiteknikk, veiledning ved smøring av ski og kunnskap om trening. Under oppholdet vektlegges sosiale og trivelige aktiviteter i stor grad. 

Fredag 26. jan.: Avreise til Val di Fiemme og Marcialonga.

Lørdag 27. jan.: Forberedelse Marcialonga, dag til fri disposisjon. Test av ski på VM-Stadion.

Søndag 28. jan.: Marcialonga med påfølgende bankett.

Mandag 29. jan.: Hjemreise fra Val di Fiemme til Munchen.

 

 

Pris per person: Kr. 21 900,- og inkluderer følgende:

  • Fly Oslo - München tur/retur
  • Busstransport under hele oppholdet
  • Billetter til WC Skiskyting i Anterselva
  • To døgn på ***Goldener Fisch i Lienz inkl. frokost og middag
  • Fem døgn på ***Hotell Bellavista i Seiser Alm inkl. frokost og middag
  • Tre døgn på ***Hotel Los Andes i Castello di Fiemme inkl. frokost og middag
  • Startkontingent til Dolomittenlauf og Marcialonga
  • Reiseleder og smørerteam fra Nye Høyder AS

Skifrakt inngår ikke i pakkepris. Vi reiser med SAS og EuroBonus fordeler kan benyttes. 

 

 

Meld deg på her!

 

For spørsmål eller henvendelser, kontakt Lars Christian Engen:

Telefon: +47 900 70 726

Epost: lars@nyehoyder.no