Skisamling i Bruksvallarna 2017

Vi ønsker å invitere 20 deltakere på skisamling og sesongåpning i Bruksvallarna første helgen i desember 2017. For de aller fleste går sesongens første skitur denne helgen. Vi legger vekt på teknikktrening som gi deg som deltaker gode forutsetninger for trening og skirenn resten av vinteren. Gjennom filming av teknikk og analyse etter øktene lærer du som deltaker utrolig mye. To av kveldene holder vi smørekurs, ett med fokus på nybegynnere og ett mer avansert. Som på alle våre turer og arrangementer legger vi selvfølgelig også vekt på det sosiale. 

Du velger selv om du vil ankomme torsdag 30. nov eller fredag 1. des. Skisamlingen varer til og med søndag 3. des. 

Program

Torsdag 30. nov:

Deltakerne benytter egen transport til Bruksvallarna og Bruksvallarnas Fjällhotell. Har du behov for organisert transport, ber vi deg ta kontakt. Ankommer du tidlig anbefaler vi en tur på ski. Hotellet ligger ca. 200 m fra skistadion. Samlingens første økt starter kl. 16:00. Vi vil på denne økten fokusere på øvelser som gir den gode skifølelsen. På kvelden hygger vi oss under middagen og blir bedre kjent med de andre deltakerne. 

Fredag 1. des:

Etter frokost smører vi ski og gjør oss klare til ny teknikkøkt. Vi jobber videre med arbeidsoppgaver fra dagen før og hver deltaker får tilbakemeldinger fra instruktørene. Vi filmer hver enkelt deltaker og analyserer teknikkfilm etter lunsj.

På 2. økt starter kl. 14:00 og vi jobber videre med tilbakemeldingene deltakerne har fått fra instruktørene. Etter middag holder vi smørekurs med fokus på grunnleggende prinsipper som påføring av glider og festesmøring. 

Lørdag 2. des:

Etter frokost er vi klare for ny økt og nye arbeidsoppgaver. Vi fortsetter med teknikktrening og filming av teknikk. Etter lunsj gjennomfører vi videoanalyse av skiteknikken.

På 2. økt jobber vi videre med tilbakemeldinger fra instruktør. På kvelden hygger vi oss med middag.

Etter middag holder vi smørekurs som tar for seg prepp av konkurranseski.

Søndag 3. des

Etter frokost legger vi ut på skisamlingens siste skitur. Vi jobber med teknikk og det vi har lært under skisamlingen.  

 

Pris skisamling fra torsdag til søndag: 4.590,- per pers.

Pris skisamling fra fredag til søndag: 3.790,- per pers. 

Tillegg for enkeltrom: 800,-

Pris inkl.:

  • Opphold på Bruksvallarnas Fjällhotell i dobbeltrom. 
  • Frokost, lunsj og middag alle dager. 
  • Smørekurs (se program)
  • Teknikkurs alle dager
  • Instruktører fra Nye Høyder
  • Reiseleder fra Nye Høyder

Deltakerne benytter egen transport tur/retur Bruksvallarna. Ta kontakt om du har behov for transport fra Trondheim/Værnes tur/retur Bruksvallarna.

 

Meld deg på her!

 

 

For spørsmål og henvendelser, kontakt Lars Christian Engen:

Tlf.: +47 900 70 726

Epost: lars@nyehoyder.no